10 мар. 2016 г., 22:48

Към децата ми 

  Поэзия » Другая
192 0 5

За вас след Бога съм тичàл

във дни на радост и печал.

Със думи ви напътствах аз,

за да класите в горен клас.

 

Сръдливост имаше във вас,

но имаше и весел час.

Любов ви бащинска дарих.

Достойни личности градùх.

 

Живях, болях и от това

белна се моята глава.

Сега е залезът пред мен

и на последния ми ден.

 

Билò каквото е билò...

Докосвам ви сега с крило.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??