Надъхвам се за дъхавата пролет
надскачайки подскачащите чувства.
Осмисляйки, осмислят ли живота ми
изкуствата в изкуствени изкуства.
Треперещо от трепет тленно тяло,
обхващащо светът ми всеобхватно.
Излитаща душа - неизлетяла...
Обратен път към себе си обратно.
© Мария Божкова Все права защищены