13 янв. 2008 г., 01:54

Към Слънцето 

  Поэзия » Другая
659 0 9

Към Слънцето

 

Себе си

да можех

към Слънцето

да лисна.

На въртележката

от снопове-лъчи

към Слънцето.

Към Слънцето.

Да се завъртя.

Нагоре –

в намаляващи

окръжности.

Към

концентрираната

истина.

Нагоре все –

водовъртежно.

Към Слънцето.

С лъчите

да си тръгна.

Във белите им длани

да се скрия.

Парещи.

Към Слънцето.

А залезът

дано изтрие

всякакво съмнение,

че съм

съществувала.

 

 

 

© Мишелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??