12 мая 2010 г., 16:41

Към теб 

  Поэзия » Любовная
647 0 2

Лицето ми е бяло като кокиче.
Душата ми е крехка, душа на момиче.
Сълзите - солени като морето.
Надеждата ми дава светлина,
надеждата, че твоята усмивка
е огледало на любовта ми...
към теб.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??