6 июн. 2008 г., 09:52

Към теб - като Богиня 

  Поэзия » Другая
758 0 9
 

 

В моята духовна градина

ти влезе с покана, без взлом.

Влезе с достойнство, като Богиня

и на всяко цвете отдаде поклон.

 

Във всяко цвете ти вля живителна сила,

дари го с много любов, светлина.

Почувстваха в теб цветята закрила

и дариха света с красота.

 

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??