6.06.2008 г., 9:52 ч.

Към теб - като Богиня 

  Поезия » Друга
697 0 9
 

 

В моята духовна градина

ти влезе с покана, без взлом.

Влезе с достойнство, като Богиня

и на всяко цвете отдаде поклон.

 

Във всяко цвете ти вля живителна сила,

дари го с много любов, светлина.

Почувстваха в теб цветята закрила

и дариха света с красота.

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??