3 февр. 2016 г., 22:16

Кънтри 

  Поэзия » Другая
579 0 0

Кънтри музиката е върха!!

Започна веселбата.

Това са песни за душата.

Кара те да се вдигнеш на крака

и да затанцуваш в бесен танц - о, да така!

Или  пък да плачеш като бебе,

защото пак докосна ти сърцето, нежно с двете си ръце.

Посланието, което праща - винаги достига си целта.

Тя е за ценители на нежните слова.

Подходяща е за тези, които искат да я разберат,

да почувстват с думи, ноти екзстенциално важните неща.

Толкова за кънтрито от мен, но преди да спра да пиша в този ред - ще ти дам, аз един съвет.

Пусни си кънтри песен ти сега - дай и да достигне твоята душа!


 

© E.С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??