Кънтри музиката е върха!!
Започна веселбата.
Това са песни за душата.
Кара те да се вдигнеш на крака
и да затанцуваш в бесен танц - о, да така!
Или пък да плачеш като бебе,
защото пак докосна ти сърцето, нежно с двете си ръце.
Посланието, което праща - винаги достига си целта.
Тя е за ценители на нежните слова.
Подходяща е за тези, които искат да я разберат,
да почувстват с думи, ноти екзстенциално важните неща.
Толкова за кънтрито от мен, но преди да спра да пиша в този ред - ще ти дам, аз един съвет.
Пусни си кънтри песен ти сега - дай и да достигне твоята душа!
© E.С. Всички права запазени