23 окт. 2022 г., 08:30

Кървава крава 

  Поэзия » Другая
216 0 0

Няма небе тази нощ
има луна без очи
има забрава и мускулен крамп
няма копнеж за прегръдка
няма студ, няма винен вкус
има гад, има слуз, няма плюс
посоките са грешни
няма дъбрава, грубо е, устата е няма
има вещи и пещи, прослава
без сладост, смърти, забрава
няма кървава крава

 

Няма небе тази нощ
има луна без зъби
и забрава и мускулен крамп
има копнеж за истина
няма лудост, няма грешен вкус
има глад, има лой, няма плюс
посоките са верни
няма морава, грубо е, езикът го няма
има паяци и пещи и плява
без младост, смърти, забрава
има ли кървава крава?
 

© Atanas Batakliev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??