12 июн. 2010 г., 09:04

Кървави сълзи 

  Поэзия » Любовная
823 0 1

Кървави сълзи се стичат по моите очи

и по кожата оставят те следи!

Стичат се и сбират се на мястото,

 където някога имаше сърце!

Сълзите все някога ще спрат,

но белезите, които издълбаха,

трудно ще се заличат!!!

 

© Хриси Цекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??