12.06.2010 г., 9:04 ч.

Кървави сълзи 

  Поезия » Любовна
821 0 1

Кървави сълзи се стичат по моите очи

и по кожата оставят те следи!

Стичат се и сбират се на мястото,

 където някога имаше сърце!

Сълзите все някога ще спрат,

но белезите, които издълбаха,

трудно ще се заличат!!!

 

© Хриси Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??