11 июн. 2019 г., 20:29

Късно осъзнаване 

  Поэзия » Любовная
602 0 1

Когато твоята любов шумеше,

Моята поиска тишина.

Не се замислих колко те болеше.

Чак когато дойде залез,

осъзнаваш, колко ценен ти е бил денят...

© Някоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??