Jun 11, 2019, 8:29 PM

Късно осъзнаване 

  Poetry » Love
603 0 1

Когато твоята любов шумеше,

Моята поиска тишина.

Не се замислих колко те болеше.

Чак когато дойде залез,

осъзнаваш, колко ценен ти е бил денят...

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??