2 апр. 2022 г., 21:45  

Ледена бариера 

  Поэзия » Любовная
328 0 0

О, мила, скоро аз ще падна,

ела, мъката ми сподели!

Ела да излекуваш тази рана,

от която сърцето боли!

 

Ела със своето вълшебство,

моята душа в очакване мълчи,

дай против мъката лекарство,

тая ледена бариера прескочи!

 

И ако това стане, най-щастлив

ще бъда аз на цялата Земя,

ела при мен, един лъч красив

нека озари тази зла тъма!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??