23 апр. 2009 г., 08:42

Ледена постеля 

  Поэзия » Любовная
427 0 0

Не си била във ледена постеля,

но в нея спят безброй съдби.

Невидимо ни тя разделя

и в името на нещо бди...

 

 

Кажи ми думите красиви,

стаени зад моминския ти срам.

Че само миг ще сме щастливи

по пътя ми със друга начертан...

 

 

06.01.2009 г

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??