Не си била във ледена постеля,
но в нея спят безброй съдби.
Невидимо ни тя разделя
и в името на нещо бди...
Кажи ми думите красиви,
стаени зад моминския ти срам.
Че само миг ще сме щастливи
по пътя ми със друга начертан...
06.01.2009 г
© Иван Миланов Шопов Всички права запазени