Лицемерие, най-лошото нещо сред
хората си ТИ!
Много от нас остави без души..
Животът ни се превърна в маскарад,
участваме в един лицемерен парад!
Какъв е твоя образ не зная, защото
имаш много лица...
Покоряваш малки и големи,
тровиш хорските сърца!
Страхувам се да гледам в нечии очи,
защото може тайно да ме гледаш ти!
Планове подли за измама кроиш,
не можеш просто мирно да стоиш!
Виж, колко много хора събра в твоя
лицемерен парад...!
Възхищават ти се, неосъзнават, че си
зло, че си гад!
Ти си болест, мания и зараза,
лицемерието и лицемерните хора
заслужават единствено презрение и омраза!!!
© Виктория Тодорова Все права защищены