26 oct 2017, 20:37

Лицемерен парад 

  Poesía » Otra
576 0 0

Лицемерие, най-лошото нещо сред 

хората си ТИ!

Много от нас остави без души..

Животът ни се превърна в маскарад,

участваме в един лицемерен парад!

 

Какъв е твоя образ не зная, защото

имаш много лица...

Покоряваш малки и големи,

тровиш хорските сърца!

 

Страхувам се да гледам в нечии очи,

защото може тайно да ме гледаш ти!

Планове подли за измама кроиш,

не можеш просто мирно да стоиш!

 

Виж, колко много хора събра в твоя 

лицемерен парад...!

Възхищават ти се, неосъзнават, че си 

зло, че си гад! 

Ти си болест, мания и зараза,

лицемерието и лицемерните хора

заслужават единствено презрение и омраза!!!

 

© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??