17 июн. 2023 г., 17:24

Лицемерието 

  Поэзия » Другая
265 0 1

Неискреност се среща толкоз често!

Защо, човече, не се държиш честно?

Защо трябва да си слагаш маска!?

Кой ще те обича, ще ти даде ласка!?

Защо хората да лъжеш ти е приятно,

че тъй ни отблъскваш ти е непонятно!

Виж кучетата, те са ни другари верни,

защото са чисти отвътре, а не лицемерни!

Лицемере, тъй вредиш на себе си повече,

никой на помощ няма да ти се притече!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??