21 янв. 2016 г., 17:32

лично 

  Поэзия » Философская, Другая
273 0 0


конец на пръстчето е намотан
очите гледат блудно
звезди, забравени след лексотан
и отвътре пак е гузно

умът обсебен е и обладан
от ангела и дявола - задружно

© Коруин От Амбър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??