18 нояб. 2011 г., 05:46

Лилаво 

  Поэзия » Любовная
964 0 4
В лилавия космос ела...
със теб да потърсим утеха,
отвъд звездите сега...
се леят лилави морета!

Ти ангел си на любовта,
страст и добро са в лилаво...
знаеш - под сиви небеса...
аз дълго по тебе съм страдал!

В лилавия космос ела,
да споделя със теб този свят
и да имам лилава звезда...
само моя - не ще съм богат...!

Трябва с теб да я споделя... 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??