8 февр. 2011 г., 14:55

Липов чай и бисквитена торта 

  Поэзия » Любовная
767 0 7

Остани! След мълчанието щърбаво
думите сами ще литнат като ехо подир чанове.
Остани по навик стар и не за дълго,
многоточието просто си играе с двама ни.

Остани в риданията на нощта притихнал,
а аз със теб до изгрева да бъда обещавам,
луната ни изпраща лъч - копринено приспивен,
а слънцето ще ни дари с лъчите на раздялата.

Остани! Изглежда тази нощ ще е последна -
такава неспокойна, във съмнения обвита,
на сутринта, преди раздялата в очите ни да легне,
ще ти приготвя липов чай и торта от бисквити.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??