14 июн. 2008 г., 16:38

Липсата 

  Поэзия » Философская
592 0 3
 

Любимият човек не е до теб в момента.

Иска ти се непрекъснато да си до него - денонощно...

Питаш ли се дали той го иска?

Съмненията породени от такива въпроси убиват любовта, но,

Ако ти не го позволиш няма да стане.

Твоята съдба е в твоите ръце,

А ти живееш втори живот - не повтаряй грешките си!

 

 

 

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??