14.06.2008 г., 16:38 ч.

Липсата 

  Поезия » Философска
590 0 3
 

Любимият човек не е до теб в момента.

Иска ти се непрекъснато да си до него - денонощно...

Питаш ли се дали той го иска?

Съмненията породени от такива въпроси убиват любовта, но,

Ако ти не го позволиш няма да стане.

Твоята съдба е в твоите ръце,

А ти живееш втори живот - не повтаряй грешките си!

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??