Нямам думи да опиша как ми липсваш ти,
как празна се чувствам сега.
Оставих нейде своите мечти,
сърцето ми обзе тъга.
Забравих своите неволи
и грижите огромни излетяха.
Да те срещне всичко в мен се моли,
единствено молбите не замряха.
Като облаче в небето в слъчев ден -
така изглежда животът мой.
Само тупти сърцето в мен,
с нестихващ, яростен порой.
Очите ми не светят вече,
а от усмивка отдавна няма и следа.
Ти защо си тъй далече?
Остави само болка и самота!
Върни се, моля те, при мен!
Откога те чакам, ти не знаеш!?
Денят - без тебе е солен,
подслади го само ако пожелаеш!
© Абсурдана Все права защищены