10 февр. 2005 г., 11:35

липсваш ми (2) 

  Поэзия
1449 0 1
Вият звезди на разсъмване.
От самота.

Целувки от устни сънувани
ме разбуждат.
Овлажняват на Рая извивките.

(дали не сънувам)

Няма те.

Превъзбудена е нощта.
Под завивките влажни,
на разсънване,
вия.

липсваш ми

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??