10.02.2005 г., 11:35 ч.

липсваш ми (2) 

  Поезия
1448 0 1
Вият звезди на разсъмване.
От самота.

Целувки от устни сънувани
ме разбуждат.
Овлажняват на Рая извивките.

(дали не сънувам)

Няма те.

Превъзбудена е нощта.
Под завивките влажни,
на разсънване,
вия.

липсваш ми

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??