9 окт. 2021 г., 12:05

Липсваш ми 

  Поэзия
231 0 0

Ти толкова много ми липсваш

изгубена светла звезда.

Ти толкова много ми липсваш

далечна, прекрасна мечта.

 

Сърцето ми страда за тебе,

тъгата ми в плен го държи

и няма за болката време,

душата ранена мълчи.

 

И някаква странна умора

изпълва отново нощта.

Опива ме сякаш с отрова –

болезнена в мрака следа.

 

Отпивам на глътки от нея

и болката в мене расте,

самотна с нощта ще се слея,

тя чувства измамни плете.

                 Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??