19 дек. 2015 г., 20:05  

Липсваш ми 

  Поэзия
584 0 0

Липсваш ми като дихание.

Като лист отлитащ от дървото си.

Като вълна откъсната от дълбините си.

Като старец копнеещ младините си.

 

Липсваш ми като страдание.

Като росата в пролетните утрини.

Като дъжда в есенните сутрини.

Като Венера в слънчевите изгреви.

 

Липсваш ми като обещание.

Като въздишката след всяко изпитание.

Като надеждата във всяко съзерцание.

Като вярата във всяко упование.

© ДИВИЯТ КОН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??