15 февр. 2007 г., 08:55

липсваш ми 

  Поэзия
1356 0 4

  Сега те няма тук при мен, боли в сърцето ми.

       Сега те търся в спомените си, а ти си някъде навън -

       под синьото небе си, една звезда от него си.

       Но щом падне нощта ще те видя в ярка светлина,

        ще тръгна с илюзиите си,

        за да се срещна с теб - с най-красивата звезда в живота ми.

© Георги Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??