29 дек. 2007 г., 13:06

Липсваш ми 

  Поэзия » Любовная
1420 1 4
TU ME MANQUES

Липсваш ми,
когато горя в нечии хладни,
безумни прегръдки.
Липсваш ми,
когато друг с наслада ме пие
бавно на глътки.

Липсваш ми,
когато сутрин се огледам в огледало
и виждам твойте вместо моите очи.
Липсваш ми,
когато нощем към небето гледам вяло
и нежно те рисувам със звезди.

Липсваш ми,
когато книгата отварям и твоят глас
от нея ми чете.
Липсваш ми,
когато твоите черти познавам
в лицето на съседското момче.

Липсваш ми,
всеки път, когато се усмихвам
и спомен, яхнал смеха ти, ме връхлита.
Липсваш ми,
щом нещо в тефтера си записвам
и видя твоето "Обичам те" наляво да залита.

Липсваш ми,
със всяка моя фибра
жадно те копнея.
Липсваш ми
и с твоя образ във сърцето си
докрая ще живея.

© Истинска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??