24 февр. 2018 г., 00:19

Лист хартия 

  Поэзия
441 0 2

С полъха на вятъра

(Не)случайно 

Долетя при мен

Лист хартия 

С нечия любовна история

А след това 

(Не)случайно

Срещнах теб

И написахме заедно нашата история 

Дали беше от онези епичните

Дето се помнят дълго

Или беше от онези трагедии

Дето се помнят цял живот 

Има ли значение?

Със следващия полъх на вятъра

Нито листа хартия остана

Нито ти.

© Елена Галева Все права защищены

.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??