24.02.2018 г., 0:19 ч.

Лист хартия 

  Поезия
438 0 2

С полъха на вятъра

(Не)случайно 

Долетя при мен

Лист хартия 

С нечия любовна история

А след това 

(Не)случайно

Срещнах теб

И написахме заедно нашата история 

Дали беше от онези епичните

Дето се помнят дълго

Или беше от онези трагедии

Дето се помнят цял живот 

Има ли значение?

Със следващия полъх на вятъра

Нито листа хартия остана

Нито ти.

© Елена Галева Всички права запазени

.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??