22 мая 2015 г., 07:45

Лого 

  Поэзия
481 0 2

 

 

Казваш,

дала си ми своето сърце

и махаш

за прощално "Сбогом",

после ще си нарисуваш

друго - спомен...

Но аз какво

държал съм във ръце?

Рисунка или що?

Сърце не се рисува -

ни с молив, ни с перце,

лесно се изтрива с гума...

Сърце дълбае се дълбоко

със длето,

после се занитва

и кове

със струни от любов...

Тъй поне

е занитен твоя барелеф

във мене, със сърце

лято от олово

и инкрустирано

със "Сбогом"...

Боже, става ми за лого...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Рисувам, значи мисля.
  • Оригинално и въздействащо!

    "Сърце дълбае се дълбоко със длето...
    сърце не се рисува -
    ни с молив, ни с перце,
    лесно се изтрива с гума..."

    Поздрав, Валдемар!
Предложения
: ??:??