30 мая 2012 г., 11:24

Love net V - Вечно млади... 

  Поэзия
601 0 9

Вечно млади оставаме в мрежата – като снимки от стари албуми…

Закопнели за мъничко нежност и очакващи трепетни думи...

 

И по-мъдри сме тук – със цитати, все подбрани от мъдрите хора.

Отделени от всички познати, търсим някого... да поговорим...

 

Непознатите тук не ни плашат – те са близо, но всъщност - далече...

С тях споделяме болките наши и по-близки ги чувстваме вече...

 

Потопени в бездънната мрежа, упоени с екранна потайност,

ние ставаме в тази безбрежност все по-мъдри... от чуждите тайни...

 

Вечно млади ще бъдем във мрежата - тази тъжна, голяма измама!

Ще сме вечни и с образи свежи, даже вече... когато ни няма...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??