10 дек. 2007 г., 13:35

Луда 

  Поэзия » Другая
555 0 5

Празна глава,
празно сърце,
чужда съдба,
в мойте ръце!

Накратко луда
или просто друга!
Не съм аз това,
не е мой погледът!

Не аз стоя сама,
не аз тъна в празнота!
Не аз се погубвам,
та аз не се притежавам!

Не аз крещя на никого,
търсеща нищо в нищото!
Не аз дълбая в стената,
за да достигна до светлината!

© Зори Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??