Ирка... сложи... очилата,
и по ризка се съблече!
Ще изляза - в махалата,
с жълто, пухено елече.
Вдъхновен, по къси гащи,
ще се плъзна по леда!
Луд за връзване - опасен,
Ирка, в зимата ще спра!
Ще й кажа - седем думи,
ще й метна топка сняг!
Без да спрягаме локуми,
ще поискаме коняк!
Ще отидем - под липите,
в механата Две съдби!
Ненаситни под гърдите,
ще поръчаме гърди!
Ще се стоплим сред уюта
от бутилки две винО!
А когато - в барбекюто
замирише на месо,
ще надигнем пълни чаши,
ще призная, че съм луд!
Ирка... без да се изплаши,
ще остане в моя студ!
Юри
Йовев
Януари
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Деа, и Ирка няма да ти ги каже! 😀 Те са си само наши😀