26 янв. 2022 г., 17:17

Луната ти не свети... 

  Поэзия » Любовная
211 1 2

Луната ти не свети. И се скри.
Из страшните ти нощи от тревога.
В очите ти угаснаха искри
и вече не откриваш хоризонти.

 

Сърцето ти е пълно със тъга,
а болката по някой ти е кръстът.
Да би могла, да би с любов могла -
като феникс да възкръснеш.

© Васил Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??