Jan 26, 2022, 5:17 PM

Луната ти не свети... 

  Poetry » Love
209 1 2

Луната ти не свети. И се скри.
Из страшните ти нощи от тревога.
В очите ти угаснаха искри
и вече не откриваш хоризонти.

 

Сърцето ти е пълно със тъга,
а болката по някой ти е кръстът.
Да би могла, да би с любов могла -
като феникс да възкръснеш.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??