6 янв. 2022 г., 15:44

Лято в излишък 

  Поэзия
1212 7 22

Чадър и китара,
по пясъка - стъпки.
Небето изгаря
от слънчеви тръпки.
Морето е  нежно,
с очи на момиче.
Във синьо-зелено
е всяко "Обичам".
Солени ресници
и смях на лагуна.
Виж, белите птици
бял вятър целуна.
Нанизват вълните
от миди гердани.
Търкалят се дните
със злато заляни.
Гордее се фара
на морското его,
че то "е до бара"
и "барът до" него.
Под шапка красива
е лято в излишък.
Дали съм щастлива?
Не питай, не питай...

© Деа Все права защищены

  2228  10  10 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??