24 сент. 2021 г., 21:16

Лятото да продължи 

  Поэзия » Любовная
309 1 2

     Лятото да продължи

 

Може би тайно във ранната есен

с теб ще се срещнем, нали?

Може би с нас ще е тихата песен –

песен на светли мечти.

 

Може би пак ще танцуват листата

в златни, червени бои

и ще забравим за миг самотата,

болката ще преболи.

 

Има любов по-голяма от всичко –

странна, красива, добра,

чувство безкрайно, ефирно, различно,

зов от цветя, тишина.

 

Има любов, за която си струва

лятото да продължи,

нищо, че есен такава красива

носят ни дългите дни!

 

                 Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • щураче (Дарина Иванова), сърдечно благодаря!
  • "Има любов, за която си струва
    лятото да продължи", "Има любов по-голяма от всичко –
    странна, красива, добра,
    чувство безкрайно, ефирно, различно,..."

    Има! Великолепно казано!
Предложения
: ??:??