Може би тайно във ранната есен
с теб ще се срещнем, нали?
Може би с нас ще е тихата песен –
песен на светли мечти.
Може би пак ще танцуват листата
в златни, червени бои
и ще забравим за миг самотата,
болката ще преболи.
Има любов по-голяма от всичко –
странна, красива, добра,
чувство безкрайно, ефирно, различно,
зов от цветя, тишина.
Има любов, за която си струва
лятото да продължи,
нищо, че есен такава красива
носят ни дългите дни!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.