17 февр. 2013 г., 16:32  

Лъчезарна душа 

  Поэзия » Философская
482 0 1

Лъчезарна душа



Изгряла сред слънца и звездопади,
израснала във трудни времена,
аз грея като лъч над тъмни клади
и в мрака пуст създавам светлина.

Предавана, отричана, в забрава -
аз грея като Лъч на Любовта,
със чиста съвест зная ще остана -
до края на света и след това.

Душата ми е топла, лъчезарна,
корава е в несгоди и в беда,
на себе си завинаги съм вярна:
Завинаги!.. И с вдигната глава!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??