Дали лъчи пак ще ме огреят,
дали в нощта ще има луна,
дали навън птиците ще пеят...
дали ще бъда с теб, жена!?
Но няма да усетя добрината,
духът ми няма да е успокоен,
аз изгубих теб и светлината,
сякаш за мъка само съм роден.
А ти си някъде далече,
едно сърце за теб тупти,
дете силно ме привлече -
това дете си самата ти!
© Георги Все права защищены