Jul 7, 2022, 9:06 AM

Лъчи 

  Poetry » Love
246 0 0

Дали лъчи пак ще ме огреят,

дали в нощта ще има луна,

дали навън птиците ще пеят...

дали ще бъда с теб, жена!?

 

Но няма да усетя добрината,

духът ми няма да е успокоен,

аз изгубих теб и светлината,

сякаш за мъка само съм роден.

 

А ти си някъде далече,

едно сърце за теб тупти,

дете силно ме привлече -

това дете си самата ти!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??