13 янв. 2011 г., 13:38

Лъжа 

  Поэзия
1219 0 9

  Защо ли вече приятели няма,

   защо  всичко е измама.

  В един момент е с Теб и те обича,

а в следващия вече се отрича.

А ти се лъжеш някъде там,

че няма да бъдеш сам.

После осъзнаваш, че е лъжа.



Всичко в теб се срива и мракът се излива.

Пази се ти от приятели,

особено от тези, дето се кълнат,

че никога няма да те предадат!!!

© Димитрина Ковачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??