9 авг. 2012 г., 11:46

Лъжа 

  Поэзия » Белые стихи
605 0 0

Ти ми казваше: „Обичам те“,

но аз не можах да ти повярвам.

Права се оказах за това.

Ти винаги обичаше друга.

 

 

Събрахте се двама. Аз останах сама.

Завидях на вашето щастие.

Завистта ме изгори.

Но още съм сама.

© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??