Лъжлива Истина
Понесох всичко, което ти ми донесе,
от любовта до болката ти ми натресе.
Понесох и твоята безразличност,
от иронията до типичната критичност...
Понесох всичко, което за теб ми каза,
приех го като поредната твоя зараза.
Понесох като поредната зараза, да, точно,
защото заразите ти са в мен безсрочно.
Понесох първата зараза – приятелство,
беше от твоя страна огромно коварство.
Понесох и втората зараза – влюбване,
беше от моя страна огромно забравяне...
Забравяне на твоята лъжлива същност,
и нея понесох, както и твоята апатичност.
Това, което не мога да понеса, е това,
което твоето сърце усещам, че чувства.
Разбрах, че може би това е маска,
лъжа, прикрита от красива краска.
Разбрах, че може би това е страх,
който доведе до нашия крах...
© Грийн Лейди Все права защищены