13 сент. 2009 г., 11:30

Люби ме! 

  Поэзия
2464 0 9

Люби ме!

С ярост ме люби.

За нощите, в които пак ме няма…

И празното до теб место…

Люби ме!

С болка ме люби.

За чуждото легло, в което спя…

И другата ръка, която ме докосва…

Люби ме!

С гняв в очите ме люби.

За времето, което вечно бърза…

И всички пропилени мигове…

Люби ме!

С цялата си същност ме люби.

За всеки следващ ден самотен…

И за тогава, когато съм ти нужна…

Люби ме!

Със страх в сърцето ме люби.

За всеки следващ миг без мен…

И болката от него…

Люби ме!

Тъй, както можеш само ти…

© АНИ ИВАНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??