10 июн. 2007 г., 20:48

Любов 

  Поэзия
664 0 5
Ръцете ми
по гърба ти рисуват желание.
Прегръдка! Стон, тишина...
Миг или вечност?
Тялото ми
обземва те целият.
В устата -
дъх на шампанско...
Любов!!!
Липите
навлизат в съня ми,
аромата се стича
втечнен със сълзите ми!
Ухая! Обичам!!!
Просто жена!
Взела от теб сладостта!








      

                                     

© Женина Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??